2011-12-31
23:44:27

Gott nytt år!

Nu är det bara en kvart kvar av 2011!
Mycket har hänt på ett år!

Gott slut och gott nytt önskar alla vi i ungdomssektionen! :D

2011-12-31
23:44:24

Gott nytt år!

Nu är det bara en kvart kvar av 2011!
Mycket har hänt på ett år!

Gott slut och gott nytt önskar alla vi i ungdomssektionen! :D

2011-12-26
10:40:38

God fortsättning!

Hej små rara vänner!
Har det varit en god jul eller?
Har ni fått många paket? Hårda paket? Stora paket? :D
Jag har (inte helt oväntat) blivit sjuk. Det blir jag VARJE gång vi får lov! Jag har hostat som en gammal gubbe och jag drunknar snart i mina näsdukar. På julafton var jag envis och roade mig som vanligt och körde på ändå, men på juldagen så mådde jag inte bra vill jag lova. Det blev bättre på kvällen. Men jag låg hemma hela dagen och kollade på massor av filmer och sånt :D Men idag känner jag mig mycket piggare, det lönade sig allt att stanna inne igår.. (även om det var DÖÖTRÅKIGT. Jag är en väldigt social person!) Så idag ska jag och mamma åka till Torp och försöka fynda lite på mellandagsrean :D Och sen ska jag kanske åka till stallet och pussa på söta hästar :D Fia, Gazzobrazzo pch Annastasia! Just det! Ni kanske vill veta vad jag fick i julklapp? Det var inte såå spännande, en neccesär med en mascara i, 200 kr och en trisslott :) Och så måste jag dela med mig av att på julafton red jag, Sofia, Vendela, Celina, Mimmi, Mimmis skötare Natalie och Julia ut i skogen. Och jag fick rida på min söstaste Fiaskruttis igen! Vilken lycka alltså! Kunde inte fått en bättre julklapp :') Jag ville inte hoppa av efteråt.. ;) Nu ska jag byta om och idag taggar jag till stallvärdinneridning och banhoppningsträning för allas vår käre Claes imorgon!

Kram på er busungar <3

Isabelle
2011-12-24
13:06:44

God Jul!

Hoppas ni alla får en bra jul med julklappar och god mat! :)

2011-12-12
14:36:41

Kö hela gatan upp till konsum!

HejHejHallå!
Just nu sitter jag i Paradisskolans lilla mysiga matsal och har igentligen so, men jag är så duktig och är klar med allt så jag har inget att göra. Så jag tänkte berätta lite hur det gick med vårat underbara luciatåg igår!

Jag vet inte rikugt vad jag ska berätta men jag kan ju säga det att vi sjäng/skrek så vi hoppades att vi skulle höras. Vi som gick lärde oss oxå en mycket viktig sak, GÅ INTE I UPPFÖRSBACKE OCH SJUNG SAMTIDIGT! Speciellt inte om du har en stor tomtemage, *HOST* ISABELLE... På vägen bestämde vi att vi sjunga lite annorlunda låtar så det slutade men att vi sjöng Välkommen in av Veronica Maggio och La Dolce Vita som är U-seks officiella låt?
Jag vet inte vad jag ska skriva mer dessutom slutar jag nu!

PUSS!
/julia
2011-12-07
19:57:00

Luciakortege till Konsum, Strömslund!

Hej på er!

Julen närmar sig och det är strax dags för lucia och det ska så klart firas!

Nu på söndag den 11 december är det dags för U-seks årliga luciafirande. I år anordnas en luciakortege upp till Konsum!

Vi startar från Ängens Gård kl.16.00 och planerar att vara på plats vid Konsum ca kl.17.00 :) Det kommer att bjudas på julsånger av våra fina elever och vi i U-sek ska göra vårt bästa för att sjunga lika bra :)

Alla är välkomna att göra oss sällskap på vägen!
Vi hoppas på en mysig stund tillsammans med er! :)



Kramar från U-sek

2011-12-04
21:15:31

inte våran dag idag!

Idag har det ju somsagt varit Dressyr KM idag. Detta var tredje året irad som jag var med och tävlade. Dock var jag inte riktigt lika taggad som jag har varit de tidigare åren eftersom jag och Liam har haft en såndär jobbig svacka där allt kan gå jätte bra medans andra dan funkar ingenting. Så idag skulle det ju självklart vara en sån dag då när ingenting funkar.. Inför första klassen var han spänd men gick iallafall någorlunda framåt. Men strax innan jag gick innan jag skulle in på banan försvann allt så allt blev pankaka av första klassen.. Självklar så var det ju den klassen som var KM klassen :( Inför nästa klass gav vi oss ut i skogen en kort sväng för att hitta lite energi och glädje, själv så tycker jag att han gick mycket bättre i den sista klassen som var L:a1 i skillnad med L:b1 men det tyckte inte dommaren så jag fick 55% i L:a och 62% i L:b. Så vi slutade som 3a i KMet av 3 privatponnyer. Så alltså kom vi sist, haha. Jag kan inte säga mer än att vi tar revansch nästa år ;) /julia :)
2011-12-04
10:52:04

KM dressyr

Hejsan hejsan!
Just nu bloggar jag från sekretariatet på TFRK.
Just nu är både KM dressyren och ungdomsledarkurs i full gång.
Ja, ungdomsledarkursen som Sofia, Elin, Vendela och Celina går äger rum på våran kära anläggning idag och igår!
Jag som var så sugen på att vara med på KM dressyren.. Hade gärna haft med mig en medalj och en sådan glänsande pokal hem! Helt lugnt alltså ;p
Det är lite tråkigt att det är så få anmälda, för mig är KMet årets höjdpunkt tävlingsmässigt, eftersom det är det närmaste riktig tävling jag kommer just nu :)

Jag vill även skriva ett litet hjärta och önskar all lycka till min finaste lilla vita springare, Nemo, som gick bort i lördags. Nu galopperar han snabbare än någonsin och betar på de evigt gröna ängarna.
Vila i frid, världens finaste lilla ponny <3

Isabelle
2011-12-03
11:05:27

Barnkalas på G!

Sitter just för tillfället uppe på ridskolan och ska strax börja förbereda ett barnkalas som vi annordnar i eftermiddag! :) Det ska bli jättekul att ha barnkalas igen!:) Samtidigt så har vi även Steg 1 utav Ungdomsledarkursen som distriktet annordnar varje år - det är jätteroligt att dom valt att lägga den här hos oss iår!:) Och i omed detta så har jag blivit inhyrd taxi för deltagarna som kommer långt ifrån, jag hämtar och lämnar dem vid tågstationen och vid boendet:) Ni får ha en fortsatt trevlig helg! Kramar