2010-07-13
14:01:38

Alex's boots

Just nu går Sofia runt i sitt hus med de nyinköpta italienska stövlarna hon köpte på mässan i Falsterbo. Eftersom hon inte haft några stövlar tidigare i sitt liv ber hon om lite hjälp här, om man tappar känseln i sina fötter och känner pulsen i sina vader, har man köpt tillräckligt tighta stövlar då?

Ni får ursäkta den väldigt dåliga bilden, men det kommer garanterat bättre bilder senare, då på allas inköp under veckan!

På bilden är i vilket fall Sofias ridstövlar och de supersköna ridbyxorna från Jacson. Även Kristoffer köpte dessa ridbyxor, fast i herr då såklart! De är gjorda i 78% nylon så blir det mycket avramlingar framöver kommer de definitivt skyllas på dessa hala ridbyxor!

2010-07-12
15:49:11

Hemma efter en GALEN resa!

Borta bra men hemma bäst - eller?

Vi är alla helt säkra på att det blir Falserbo nästa år igen i alla fall! :D


Vi har varit på en helt sjuk resa, mest för att vi är tre galna människor som sällan har tråkigt när vi är tillsammans. Bilkön på vägen till Falsterbo är ju bara ett exempel på att allt blir så roligt som man gör det till! :D


Igår var det hemfärd och allt gick som planerat, förutom att vi blev 2,5 timmar sena. Vi köpte godis i Ängelholm och åt kvälls/nattmat på McDonald's i Uddevalla. Kan ju säga att det var fruktansvärt skönt att köra bilen när vi lämnat husvagnen på Orust. Att ligga och trycka i 80 är ingen höjdare på 120 vägen vill jag lova :D

Under veckan har vi hunnit med massor så det blir garanterat inlägg lite då och då, men här kommer en bild på oss stekare! :D

2010-07-11
12:23:15

JULIA ÄR AVIS!!!

USH, vad avis jag är på lyckostarna som är i falsterbo nu!
Jag har suttit bänkad framför min kära TV och kollat om jag kanske ser tre kompisar i publiken men icke!
Även min pappa har slitit sig ifrån fotbolls VM i några sekunder och kollat på hästtävligarna på TV.
Jag tror att han har börjat tycka om hästar mer och mer! :D :D :D :D
I förrgår så han faktist: OJ vilken stor och kraftig fin häst det där är!
Medans jag kollade väääldigt knepigt på honom och undrade om det där verkligen var min pappa?

Nog om falsterbo och min pappa!

I stallet är det inte många nu. Bara några hyrare och några privatryttare som har sina hästar uppstallade.
Själv är jag i stallet bara iband och hjälper till och jag vet inte hur många gånder jag cycklat fram och tillbaka till bransbo där nästan alla hästar är på sommarbete.

Oj vad det börjar åska, det är kanske dags att stänga ner datorn?


Ha en bra sommar alla läsare!
Och hoppas ni får sola och bada mycket om inte allt regn  som öser ner nu dränker oss?!

Kram Julia!

2010-07-08
20:45:42

Torsdag :)

Hej allihopa! Vi har lite problem med vårar internet, men Kristoffer flörtade till sig grannens iphone för en stund. Idag Har vi kollat på Grand prix hoppningarna, både ponny och häst. Dom är ju fantastiskt duktiga allihopa :) Det har blivit lite inköp sedan sist, Kristoffer oCh Sofia har Införskaffat varsit Par ridbyxor och Kristoffer har köpt två tröjor idag också.
2010-07-07
09:26:29

Onsdags morgon, update från tisdag :)

God morgon :) hoppas alla sovit bra, de har nog de föesta av oss gjort. Igår var vi väldigt trötta, vi somnade till på läktaren när vi satt där, haha :P

Det blev litemer inköp för Kristoffer igår också:
-Ett par ridstövlar från BOCAJ
-Ett par ridbyxor från CATAGO
-Ett par gummityglar från källqvist
-Pälsgland från Foxfire
-Och två tuggben till sin hund

Elin köpte enbart lite godis och Sofia prövade ett par superfina ridstövlar :)

Idag ska vi iväg och kolla runt endel påmässan igen och kolla på tävlingarna, idag är det Ungdoms Grand Prix i hoppning, Ponny Grand Prix, Agility, Ponny galopp, final the tour of amateurs, prisutdelningar, clinic, hunting (hoppning/terrängritt), på dressyr sidan är det semifinal för 6-åringar, ponny kür final, träning grand prix ekipage för publik.

Vi tycker det låter väldigt kul och ska försöka se så mycket som möjligt :)
2010-07-06
10:54:24

Update från ett soligt falsterbo!

Hallå allihopa! Vi har inte riktigt haft tiden till att blogga fören nu. Vi har vart på tävlingarna hela dagarna och sedan umgåtts med våra supertrevliga grannar :) Vi har gått på mässan endel och även skoppat endel, eller ja, Kristoffer har shoppat loss endel, det har blivit:
- Ett par vita ridbyxor från Mark Todd
- Några grimmor från kings saddlery
- Tävlingsstrumpor från Kingsland
- Ridvantar från JACKSON

och sedan har Kristoffer även vunnit ett schabrak ifrån Sveland Försäkringar, och ett presentkort på en katt eller hund försäkring. Elin vann oxå ett presentkort på en försäkring. Sofia har kännt sig lite utanför utan att vinna någonting alls, haha. Vi får se om det blir något en annan dag ;)

Vi har lite problem med att lägga upp bilder, så vi gör de så fort det fungerar för oss :)
Ha en trevlig dag, nu ska vi iväg och kolla lite hästhoppning å kanske köpa något roligt :D

2010-07-03
20:26:50

WE ARE HERE!

Efter många om och men är vi äntligen här, FALSTERBO HORSE SHOW 2010!!



Fredagen, kvällen före resan, var mycket händelserik. Vid halv tolv fick vi reda på att de som hyrde den husvagnen vi bokat hade fått problem och inte hade möjlighet att lämna tillbaka den på lördagen! Lite lätt hysteri uppstod och vi tre försökte på var sitt håll att komma på en lösning. Ingen ville vänta en dag extra med att åka, om ens det hade räckt. Elin ringde klockan 12 på natten på en annons om en husvagn som hyrdes ut på orust. Gubben var ganska trött vid det laget men verkade gå med på att hyra ut den till oss! Klockan 9 på lördag morgon var allt ordnat och vi kunde vid 10 tiden börja rulla iväg mot Falsterbo!

Resan var precis lika galen som vi hade väntat oss. Hög musik och sång för full hals i bilen! Vi hamnade i bilkö i en timma men kan lova att vi var gladast och hade roligast av alla på hela E20! Vi lär ha roat många av bilisterna i kön också, tänk vad lite musik kan göra med människor! :D I hade varenda ruta nervevad och spelade inte endast musik för oss själva. Vi fick olika reaktioner på våran musik, endel stängde rutorna å kollade surt, andra uppmuntrade oss å sjöng med!

När vi väl kom fram så packade vi in allt i husvagnen och fixade iordning lite. Vi åt upp det sista av pastasalladen som Margareta gjort till oss och nu ska vi snart ut på "baja-maja jakt"!

 Wich us luck! /Kristoffer, Elin, Sofia :D




2010-07-01
10:08:45

BARA 2 DAGAR KVAR!

På lördag smället det! Vi drar ner till falsterbo å har de nice :D Massa folk, massa ryttare, massa hästar - de kan inte bli bättre! :D